• Gratis verzending vanaf €100
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Retourneren binnen 14 dagen

My Family Planner

€ 19,95

incl. btw, plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Let's add some structure! Met deze heerlijke family planner gaat dat zeker lukken. Het geweldige ongedateerde planning systeem dat je kent van onze My Pink Planner en de My Green Planner is er nu ook voor je gezin. Deze geweldige Family Planner is net als de My Pink Planner een grote en vrij invulbare stickerplanner!! Met veel ruimte om alle activiteiten van je gezinsleden te plannen, veel ruimte om aantekeningen te maken en heel veel stickers om het plannen nog leuker te maken!

Dit boek heeft planner pagina's met ruimte voor de planning van 5 gezinsleden. Ieder gezinslid heeft zijn eigen kolom. Je kunt op elk moment van het jaar beginnen, aangezien de planner vrij invulbaar is en we al 3 pagina's met plannerstickers speciaal voor jou hebben toegevoegd! Vind alle maanden, weken, weeknummers en nog veel meer stickers en begin meteen met plannen! Vergeet niet een Stick it Stickerbook toe te voegen met meer dan 2000 stickers voor de ultieme stickerplan-ervaring!

Voor deze Family Planner hebben we gekozen voor een cover die voorzien is van een prachtige metallic titel. FAMILY MATTERS - a fun mix of chaos and love!